MENÜ
 • Dél-koreai tervező nyerte az H&M díját

  A dél-koreai származású Minju Kim nyerte meg a divatóriás design díját.

  A Hennes & Mauritz nemzetközi design díját a fiatal tervező, Minju Kim nyerte. A 26 éves lány, aki végzős master évét tapossa az Antwerpeni Királyi Szépművészeti Akadémián, Stockholmban mutatta be a kollekcióját a Mercedes-Benz Divat héten.

  50 ezer eurónyi pénzjutalomban részesült, valamint a lehetőségben, hogy a svéd high-street márka átvesz bizonyos darabokat a kollekcióból, amiket majd kora tavasszal fog piacra dobni a kijelölt üzletekben. Összesen 19 különböző divatiskolából hívtak meg tanulókat, hogy vegyenek részt a programban.

  Kim ‘Dear My Freind’ kollekciójának fő inspirációja a japán horror manga művész, Junji Ito volt. Számára a rajzolás a legfontosabb része a tervezési folyamatnak. Mikor egy darabon dolgozik, először elképzeli, hogyan is jelenne meg képileg, majd ezeket a képi ideákat rajzokká formálja, amik a kollekciók legmélyebb alapjaivá változnak át.

  Annak ellenére, hogy az alap inspiráció egy sötét világba kalauzol el, a darabok maguk vidámak, túlméretezettek, a pasztell színek pedig rajzfilmszerű hatást kölcsönöznek nekik. Kim, aki tanulmányai során a belga tervező, Walter Van Beirendonck kezei alá dolgozott, nagyon várja már a közös munkát az H&M-el.

  A közönségdíjat Alba Prat nyerte, aki a berlini Universität der Künste-ben tanult. Ő egy hónapos gyakornoki pozíciót nyert a Jonathan Saundersnél, Londonban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon