MENÜ
 • Debreczeni Zitának nem mindig könnyű a korai ébredés

  A FitBalance sajtótájékoztatóján találkoztunk Debreczeni Zitával, aki többek között elárulta azt is, hogy nem éppen egy pacsirta, már ami a koránkelést illeti.

  Zita elárulta: bizony nem tartozik kedvencei közé a kora reggeli kelés, az alvás viszont annál inkább. “Én nagyon szeretek aludni, illetve inkább azt mondanám, hogy én nagyon későn fekszem, ezért reggel nagyon nehezen kelek föl.” – nyilatkozta a MosaicOnline-nak. 

  Ebben valószínűleg az is közrejátszik, hogy olykor sajnos meggyűlik a baja az elalvással. “Nagyon rossz alvó vagyok egyébként. Úgyhogy próbálom a reggeli időszakot inkább kihasználni, így amennyire lehet, nég lustálkodom.” – tette hozzá. Ennek ellenére belátja, amit oly sokszor hangoztatnak a “bölcsek”, miszerint a későn kelés valahol összefügg az egész napi fáradtsággal.

  Zita inkább a baglyok táborát erősíti

  “Észrevettem, hogy ha nagyon korán kelek, már nem annyira nyúzott az arcom!” – magyarázta Zita a MosaicOnline-nak, illetve az sem elhanyagolandó, hogy így sokkal több idő marad minden teendőre. A csinos modell és fotográfus éppen ezért igyekszik maximum fél kilenckor kipattanni az ágyból, bármilyen nehéz feladat legyen is az.

  Debreczeni Zitát fotográfusi munkásságáról, az új Sugarbird-kollekció darabjairól és vendégtervezőiről is faggattuk, illetve elmesélte nekünk, miért nem edzenek soha együtt kolléganőivel. Teljes interjúnk megtekintéséhez kattints ide!

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai