MENÜ
 • Daruval menekült a rendőrök elől

  Egyelőre nem tudni, miért lopta el az eszközt a férfi.

  Egy férfit hosszú ideig üldöztek a rendőrök, miután ellopott egy daruskocsit és azzal menekült előlük. Ugyan a munkagép csak mintegy 20km/h sebességgel képes haladni, a járőröknek mégsem sikerült elkapniuk a tettest, hiszen folyamatosan emelgette a daru kosarát, leszakítva ezzel több villanyvezetéket, kidöntve néhány villanyoszlopot és egy közlekedési lámpát. Az őt követő rendőröknek a veszélyes vezetékeket kellett kerülgetnie, ezért nem tudtak a közelébe férkőzni.

  Az eset egy Rancho Cordova nevű kaliforniai város egyik főutcáján történt. Mivel rengeteg vezetéket és villanyoszlopot döntött ki az ámokfutó, tegnap órákra kénytelenek voltak lezárni a környék utcáit, hiszen a villanyvezetékekben lévő áram akár halálos is lehetett volna az ott közlekedők számára. Ezen kívül az utcákban a telefon – és internetszolgáltatás is szünetelt és az ott élők órákig áram nélkül maradtak.

  „Először azt hittük, a rendőrök kísérik a hatalmas gépet, aztán láttuk, hogyan dönti ki a villanyoszlopokat. Elég bizarr volt, egyszerűen nem hittük el, hogy nem tudják elkapni. Végül egy rendőrautó elévágott és kiszedték a férfit a járműből.” – mesélte az egyik szemtanú.

  A nyomozók elmondták, a férfi nem állt alkohol vagy drog befolyása alatt, tettére egyenlőre nem adott magyarázatot. Ennek ellenére lopásért és veszélyeztetésért súlyos büntetésre számíthat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon