MENÜ
 • Dárda fúródott az agyába, de túlélte

  Hihetetlen, de megúszta az amerikai tini, akinek egy dárda szúrta át az agyát Miamiban.

  A 16 éves Yasser Lopez a barátaival úszkált egy floridai otthonukhoz közeli tóban. Egyik 15 éves társánál egy horgászpisztoly volt, amely kisebb dárdát lő ki a halakra. A fiú épp megtöltötte a fegyvert, amikor véletlenül hozzáért a ravaszhoz, a pisztoly pedig elsült. A dárda a homlokán át egyenesen Lopez koponyájába fúródott, pár centivel a jobb szeme fölött. Beékelődött a fiú agyába úgy, hogy a vége a tarkójánál bukkant ki.

  Lopez végig a tudatánál maradt, sőt még beszélt is a kórházba szállítása alatt. A balesetet okozó tinédzser viszont elájult a sokktól. A 16 éves fiú a kórházba érkezvén spanyolul kezdett kiabálni és hadonászott a kezével, ezért az orvosok gyógyszeres úton lecsillapították, majd azon kezdtek gondolkodni, hogy szedik ki a dárdát.

  Megröntgenezték, és kiderült, hogy az idegen test nem sértett meg egyetlen artériát sem, ami hatalmas szerencsének számít. Az orvos beszereztek egy acélvágót és egy satut a helyi tűzoltóktól, és szép lassan, a lehetséges komplikációkat szem előtt tartva, eltávolították a dárdát. a művelet csaknem 3 óráig tartott; a fiú stabil de súlyos állapotban van.

  Lopez pár szóval, rövid mondatokkal képes kommunikálni a környezetével, amit az orvosok jó jelnek tartanak. A fiú azonban nem emlékszik a balesetre, és még hosszú hónapokig kórházban marad, hogy valós képet kapjanak a sérüléseiről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon