MENÜ
 • Darabokban a Hummer

  A Hummer-sztori folytatódik, további fejlemények születtek az ügyben. Ezúttal egy specialista apró darabokra szedte azt a bizonyos járgányt, ami alatt másfél hete beszakadt a Balaton jege.

  Szinte senki nem úszhatta meg, hogy halljon róla. Mint ahogy azt tudjuk tehát, a két luxusterepjáró – pontosan még mindig nem tisztázott okból – ráhajtott a tó jegére, amely mindkettő alatt beszakadt. A darabonként használtan is minimum 6 millió forint értékű Hummerek több órát töltöttek a jeges vízben, mire sikerült őket kiemelni, most pedig – legalábbis az egyiket – egy szakember próbálja helyrehozni. A Vegas becenevű fiatalember Magyarországon gyakorlatilag az egyetlen, aki vállalni merte, hogy megpróbálja megjavítani az egyik terepjárót.

  “A fekete van nálam, ez volt a második, amelyik a jégre ment” – nyilatkozta Vegas. – “A kocsi mechanikus részeit darabokra szedtem, kiszárítottam és kitisztítottam. Néhány nap múlva összerakom és megpróbálom beindítani. A szőnyegek, kárpitok még száradnak.”

  Természetesen nem lesz egyszerű feladat helyrehozni egy elektronikus rendszerrel működő autót, hiszen az elektronikai berendezések sokkal érzékenyebbek a vízre, mint a mechanika. Ezeknek a terepjáróknak alapvetően bírniuk kell az efféle igénybevételt, sok elemük jól szigetelt. A motort, a váltót és a futóművet már sikerült megszabadítani a szennyeződésektől, így elméletileg a kocsi működésre kész – a riasztó, a hifi és a többi hasonló berendezés persze még korántsem biztos, hogy újra életre kel.

  A tél már nem tart sokáig, egyre vékonyabb a Balaton jege, úgyhogy sietni kell a javítással… vagy vajon ezek után már nem lesz második nekifutás?

  forrás: blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon