MENÜ
 • Daniel Radcliffe szuperhős akar lenni

  Lassan véget érnek azok az idők, amikor még valaki felkapja a fejét a Harry Potterre, hiszen a könyv hetedik részének második fele is lement már a mozikban.

  Lassan véget érnek azok az idők, amikor még valaki felkapja a fejét a Harry Potterre, hiszen a könyv hetedik részének második fele is lement már a mozikban. Azóta az egykori főszereplők is új lehetőségek után néznek, Daniel Radcliffe például továbbra is különleges képességek birtokába szeretne jutni a kamerák előtt.

  A huszonkét éves brit filmsztár ki is szemelt magának egy szerepet. Abból indult ki, hogy rengeteg fiata, főleg fiúk imádják a képregényeket és a szuperhősöket. Ahogy ő fogalmazott: “Annyi képregényt megcsináltak már.” Miért ne lehetne akkor egy olyant is filmvászonra vinni, amelyben ő alakítja a főhőst?

  Kiszemeltje a Flash, azaz Villanás, aki egy igazi őrült tudós, különleges képessége pedig a hihetetlen gyors sebesség, amit képes elérni, köszönhetően egy kínos laboratóriumi balesetnek. Daniel az elképzelései mellett riporterekkel megosztotta egy félelmét is. Attól tart, hogy eltelik pár év, esetleg évtized, és a Harry Potter filmeket újra le fogják forgatni, modernebb technikákkal és új, fiatal színészekkel.

  Ki tudja!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon