MENÜ
 • Daniel Radcliffe milliárdossá nőtte ki magát

  Daniel Radcliffe szám szerint tizenhatmilliárd-kétszázmillió forint értékű vagyont hozott össze a Harry Potter-filmeknek köszönhetően, de ehhez egy kis takarékoskodás is hozzájárult...

  Daniel Radcliffe-t természetesen mindannyian a varázslókalandokból ismerjük, ám az sem elhanyagolandó tény, hogy a siker érdekében több színházi produkcióban is bedobta magát, még anyaszült meztelenül is. A Harry Potter-filmek befejezésekor az ifjú színész egy céget, a Gilmore Jacobsot alapította, mely pénzügyeit kezeli.

  Ez teljesen érthető, hiszen több tízmillió fontról volt szó már a kezdetekben, jelenleg pedig ötvennégymillió font, azaz 16 milliárd-kétszázmillió forint ez az összeg. Daniel mindezt bankbetétekben tartja vagy befekteti cégén keresztül, amelyet következetesen szülei, Alan és Marcia irányítanak.

  daniel

  Valószínűleg élvezi a milliárdos létet

  “Daniel a Harry Potter óta nagyon odafigyel a pénzre. Kivételesen szerény életet él, az év nagy részét munkával tölti, így bevételeit a cégébe fekteti” – árulta el a színész egyik barátja.

  “Ritkán költök nagyobb összeget. Ha mégis kinyitom a pénztárcámat, azt csakis könyvesboltban teszem. Előfordul, hogy 15–20 könyvet is veszek egy vásárlás alkalmával, ez a szenvedélyem” – vallotta be a színész egy közelmúltban adott interjúban.

  (Forrás/kép: The Sun)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon