MENÜ
 • Daniel Radcliffe megcsalta barátnőjét?

  A Harry Potter fiatal sztárja nemrég egy titokzatos barna hajú lánnyal karöltve tűnt fel.

  A fiatal színész talán szakított Rosie Cokerrel, de az is lehet, hogy félrelép! Daniel Radcliffe ugyanis kéz a kézben sétált a minap egy ismeretlen lánnyal az utcán Londonban, és úgy tűnt, mindketten élvezik egymás társaságát. Íme az árulkodó fotó:

  Egy járókelő szerint a lány először mindent megtett, hogy ne hozhassák őket össze a külső szemlélők. Amikor azonban rájött, hogy a lesifotósokat lehetetlen lerázni, mit sem törődve velük Radcliffe-hez bújt. Ne felejtsük el a sztori lényegét, mégpedig, hogy Daniel múlt nyár óta párkapcsolatban él. Ráadásul nem is ez az első eset, hogy úgy kapták őt lencsevégre, hogy módfelett élvezte titokzatos lányok társaságát, persze nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Az is megeshet, hogy már rég szakítottak, csak nem akarják reklámozni a dolgot. Pedig nemrégiben úgy tűnt, a fiú komolyabbra akarja fogni a kapcsolatot.

  “Fiatalabb koromban úgy tekintettem a házasságra, mint valami nagyon hivatalos dologra, aláírni egy szerződést… kissé betegesnek tűnt számomra. De aztán találkozol valakivel, akit igazán szeretsz, és azt gondolod, hm, nem is zavarna, ha a családom és barátaim elé ki kellene állnom és el kéne mondanom, mennyire szeretlek, és hogy örökké veled akarok lenni” – nyilatkozta Daniel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon