MENÜ
 • Damut elhagyta a menyasszonya

  Korábban még a kapcsolat pihentetéséről beszéltek, de most már biztos a szakítás.

  Damu Roland feje felett összecsaptak a hullámok. Nemrég ítélték 4 és fél éves börtönbüntetésre volt kedvese megerőszakolásáért és megveréséért, most pedig Judit is elhagyta. Az asszony kezét még január elején jegyezte el a színész, és egy darabig úgy tűnt, hogy minden rendben van.

  „Én leszek a kapcsolattartója, mosolyommal próbálok erőt adni neki, bízunk abban, hogy az együtt töltött 8 hónap elég erős lesz” – mondta az asszony, bízott benne, hogy együtt mindent kibírnak. Megfogadta, hogy megvárja, amíg Damu letölti a büntetését, de végül két nappal azelőtt, hogy a sorozatszínészt bilincsben elvitték a pszichiátriáról a börtönbe, kimondta: vége. Állítólag bírta tovább Roland mellett, aki sokszor fájdalmában akaratlanul is belémart.

  „Ügyfelemmel szakított menyasszonya, Judit nem bírta tovább a bizonytalanságot, a rá nehezedő nyomást, Roland feszült idegességét. Bár megértette állapotát, hogy vőlegénye jogosan ideges, többször lelkére beszélt, erőt adva neki, hogy eltántorítsa öngyilkossági szándékától, de elfogyott az ereje. Most úgy érzi, nem képes tovább cipelni a párja miatt ránehezedő lelki és idegi terhet”- kommentálta a történteket Ruttner György, a színész ügyvédje.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon