MENÜ
 • Damu cigarettáért szed szemetet

  Damu nem szedi a gyógyszereit, hogy dolgozhasson.

  A nemi erőszak és testi sértés miatt négy és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélt Damu ugyan megtiltotta, hogy bármiféle információ is kiszivárogjon a börtönben töltött évei alatt, új barátnője azonban a Blikknek első látogatása után mégis nyilatkozott.

  Edina, akit a színész a bevonulása előtt a pszichiátrián ismert meg, elmondta, Damu rossz bőrben van, hiszen nem szedi gyógyszereit, melyeket még a pszichiátrián írtak fel neki. Ennek pedig az az oka, hogy a börtön szabályzata szerint csak egészséges elítélt dolgozhat, Rolandnak pedig szüksége van a pénzre, hiszen ebből cigarettát tud venni. Damu Edina elmondása szerint szemetet szed és válogat szét.

  “Jól bánnak vele, a kosztra sem panaszkodik, ennek ellenére rossz bőrben van. Annyi az öröme, hogy dolgozhat, ennek köszönhetően megkeresi a cigire valót, és hetente kétszer is zuhanyozhat, a többi napokon csak mosakodásra van lehetősége.” – ídézi a nőt a Blikk.

  A pár a látogatás alkalmával másfél órát tölthetett együtt, azonban a szigorú szabályok értelmében nem érinthették meg egymást. Damu azonban egy ajándékkal kedveskedett szerelmének: plüss szívecskét adott át neki. Edina elmondta, Rolanddal hosszú távra tervez: két közös gyermeket is szeretnének, miután a férfi kiszabadult a börtönből.

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon