MENÜ
 • Damu börtönesküvőt tervez

  Meglepő fordulat a börtönbüntetését töltő színész életében: esküvőt és családot tervezget.

  Nem véletlen mindez, Damu újra szerelmes. Eddig eltitkolt barátnőjét, Edinát a pszichiátrián ismerte meg, ahonnan a rendőrök áprilisban bevitték a rácsok mögé. A fiatal nőt alkoholproblémával és depresszióval kezelték ugyanott, ahol Damut, de Edina az új szerelem miatt bizakodó. Elárulta, hogy már az első csók is elcsattant kettejük között.

  „Két nap alatt olyan szoros lett a kapcsolat, mintha tíz éve szeretnénk egymást –mesélte Edina. – Mindenről tudtunk beszélgetni, és az adott helyzetben a gyógyszeres kezelés mellett is felvidítani egymást. Rögtön tudtam, hogy ő az igazi, ezt megérzi az ember. Képtelen vagyok elhinni a vádakat, hogy nőket vert. Nem gondolom, hogy ha kedves vagyok vele, erre pofonnal vagy tettlegességgel válaszolna. Agresszivitásnak semmi jelét nem tapasztaltam nála”.

  Damu a következőt írta egyik levelében szerelmének: „Minket egymásnak teremtett az Isten, a sors adománya vagy nekem. Péntek van, öt perccel ezelőtt fejeztem be veled az első telefonbeszélgetést. Annyira boldog vagyok, hogy hallottam a hangodat, azt a gyönyörű, édes, drága, tündéri hangodat. Miután elmondtad, hogy szeretsz, és szerelmes vagy belém, életem új értelmet kapott. Kérlek, tarts ki, várj rám.”

  Edina pedig mindenképpen kitart párja mellett. Házasságot és gyermeket is terveznek.

  „Már a kórházban azt mondta, hogy én leszek a kicsi felesége, és ha ennek egy börtönben kell megtörténnie, akkor ott fog. Nemcsak azért, hogy ezzel neki adjak erőt, hanem azért, mert mint embert, mint férfit, mint társat szeretem”.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon