MENÜ
 • Damon sose volt együtt Affleckkel, de Douglesszel sokat smárolt mostanában

  Már régóta keringtek arról pletykák, hogy Matt Damon és Ben Affleck között a múltban nem csak barátság volt, most pedig végre Damon kinyitotta a száját...

  A két színészt már régóta óriási barátság köti össze, plusz egy Oscar-díj, amit a Good Will Hunting megírásáért zsebeltek be.

  Karrierjük kezdete óta keringtek arról, hogy pletykák, hogy régebben a két férfit gyengébb szálak is fűzték egymáshoz, de ezekre a két művész sose reagált. Egészen eddig.

  Matt Damon pontot tett az ügy végére és tisztázta, hogy barátjával mindig csak barátok voltak. A pletykákat pedig csak azért nem tagadták, mert nem akarták megsérteni meleg barátjaikat:

  “Sose tagadtam ezeket a mende-mondákat, mert nem akartam megsérteni a meleg barátaimat – úgy kezelni a homoszexualitást mint valami betegséget. Nagyon kényelmetlen helyzet volt. Gusztustalan.’

  Matt épp most fejezett egy filmet, melyben a meleg művész, a Michael Dougles által alakított Liberace szeretőjét játssza. Elmondása szerint több jelenetben is nagyon közel kellet kerülnie Dougleshez:

  “Mindkettőnknek rengeteg meleg barátja van, így nem akartuk elrontani. Persze nem ez volt a legtermészetesebb dolog, be kell vallanom. Például az egyik jelenetben ki kellett szállnom a medencéből, odamennem Michaelhez és mélyen megcsókolni. És nem ez volt az egyetlen csókjelenet. Rengeteg volt!”

  Damon jelenleg négy gyermeket nevel nejével.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon