MENÜ
 • Dalpremier: Linkin Park – Burn It Down

  Itt az új dal, hamarosan új album, a Szigetről pedig lemondhatunk?

  Végre megérkezett a várva-várt új dal a Linkin Park új lemezéről. A Burn It Down az előfutára a június 26-án megjelenő Living Things címet viselő korongnak. Az új album producere Rick Rubin és Mike Shinoda, aki a rapszövegekért is felel.

  Nehéz megítélni, hogy a dalt hallgatva előrelépésről beszéljünk-e. A klasszikus Linkin-vonások megvannak, Chester hangja újra dinamikus nyitja meg és viszi végig a számot, de nem marad el a jólbevált rap-betét sem és a rockos irányba elmenő zúzás. Bár minden a helyén van és talán egy kicsit erősebben is kapjuk vissza a klasszikus Linkin Parkot – aminek maximálisan örülünk – ahhoz, hogy nagy sláger legyen, valami hiányzik a dalból. Pedig a dinamika maximálisan a helyén van. Talán pont az az ici-pici plusz kreativitás hiányzik, ami egy Crawlingban benne volt még a kezdetek kezdetén. Ettől függetlenül csalódást nem okozott  Burn It Down.

  Az együttes nemsokára turnéra indul Észak-Amerikában az Incubus együttessel. A magyar rajongók úgy néz ki megint lemondhatnak arról az álomról, hogy az LP a Szigeten bűvölje a magyar – és persze nemzetközi – közönséget, hiszen a turné dátumai augusztusra esnek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon