MENÜ
 • Dalban tett fontos bejelentést Macklemore

  Ryan Lewis és Ed Sheeran is közreműködtek az alkotásban

  A Thrift Shop népszerű előadója, Macklemore igencsak eseménydús időszakot tudhat maga mögött: nemrég ugyanis feleségül vette Tricia Davist, és megszületett első gyermekük, aki különleges ajándékot kapott.

  macklemore-tricia

  A 32 éves slágergyáros augusztus 5-én jelentette be a hírt, miszerint felesége május végén adott életet első lányuknak, Sloane Ava Simone Haggerty-nek, akiről az ápolónőként dolgozó Tricia osztotta meg az első fotót Instagram-profilján, és elárulta, egy hónappal születése után, több mint két évvel eljegyzésüket követően kimondták a boldogító igent.

  “Június 27-én házasodtunk össze, amint a legfelsőbb bíróság engedélyezte az azonos neműek számára is” – írta. “És most új zene. Köszönjük mindenkinek a türelmet, ez az év hihetetlen eddig, szeretünk titeket.”

  Macklemore, aki az esküvő napján egy rejtélyes tweetet posztolt, és zenei partnere, Ryan Lewis a bejelentés céljából közzétették munkájuk eredményét, a Growing Up (Sloane’s Song) című dalt, amiben Ed Sheeran is közreműködött.

  macklemore-baby

  “Lányunk, Sloane Ava Simone Haggerty két hónapja, május 29-én születetett” – áll az érzelmes bejegyzésben, amely Macklemore hivatalos oldalán került publikálásra. “Semmi sem fogható az örömhöz és boldogsághoz, amelyet egy baba világra hozása hordoz magából. Úgy töltötte meg a szívem, amiről sosem gondoltam volna, hogy lehetséges. Ő életem szerelme. Ez a dal az övé.”

  Macklemore, valódi nevén Ben Haggerty, és párja januárban jelentették be a terhességet egy érzelmes videóban, aminek produceri munkálatait Lewis végezte el. Gyermekük nevét ekkor nem árulták el, ám elmondták, hogy születése májusra várható.

  Growing Up (Sloane’s Song) ide kattintva ingyenesen letölthető, valamint meghallgatható itt:

  Forrás: E! Online

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak