MENÜ
 • Cynthia Nixon elkelt

  A színésznő a Szex és New York című nagy sikerű sorozathoz híven New York városában ment hozzá élettársához, Christine Marinonihoz.

  A színésznő a Szex és New York című nagy sikerű sorozathoz híven New York városában ment hozzá élettársához, Christine Marinonihoz. Az esküvő annak ellenére volt nagyon visszafogott, hogy az egykor Miranda Hobbes-ot alakító hölgy például egy Carolina Herrera kosztümöt viselt. De mit is kell tudni erről a párról, amelyről ritkán cikkez a sajtó?

  A ma 46 és 45 esztendős hölgyek még nyolc évvel ezelőtt, 2004-ben kezdett el randizni egymással. Az elején a sajtó rengeteget foglalkozott velük, amely mindkettejüket nagyon idegesítette. Cynthia szerelmes lett Christine-be, de nem soha egy pillanatra sem érezte azt, hogy ezt bárki előtt is titkolnia kellene. Az első pillanattól természetesnek érezte kapcsolatukat, amelynek most vasárnap hivatalos formát is adtak.

  A színésznőnek és oktatási aktivista feleségének már közös gyermeke is van, mégpedig kettő kisfiú, akiknek a biológiai édesapja Cynthia korábbi barátja, Danny Mozes. A pár a kissrácokkal egy-két évvel ezelőtt Budapesten is megfordult.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon