MENÜ
 • Csúsztat a Muse

  Az eredeti tervek úgy szóltak, hogy szeptember tizenhetedikén kerül a boltokba, de a jelenlegi bejelentés után várni kell vele egészen október elsejéig, azaz két héttel tolták el a megjelenést.

  A Muse bejelentette, hogy következő albumának megjelenését elcsúsztatja. A The 2nd Law című lemezről van szó, amely tartalmazza többek között a Survival című számot, amely a Londoni Olimpiai Játékok hivatalos zenéje lett.

  Az eredeti tervek úgy szóltak, hogy szeptember tizenhetedikén kerül a boltokba, de a jelenlegi bejelentés után várni kell vele egészen október elsejéig, azaz két héttel tolták el a megjelenést. Azt is hozzátették, hogy a Madness című szám augusztus huszadikán lesz először hallható.

  Matt Bellamy, a csapat frontemberének állítása szerint nagy hatással volt rájuk például Skrillex, akinek camdeni koncertjére kilátogattak tavaly októberben és teljesen le voltak hidalva attól, micsoda zenét hallottak és az milyen hatással volt a közönségre. Olyannyira, hogy az egyik számukat, az Unsustainable-t annak ihletésére írták.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon