MENÜ
 • Csúszik az Avatar 2

  Bár a megjelenés rendkívül messze van, néhány izgalmas információ már megtudtunk...

  Húzódik az Avatar második része – derült ki egy friss interjúból melyet a producerrel, Jon Landauval csináltak a Titanic 3D bemutatója kapcsán. A sokak által várt folytatás lehet, hogy csak három év múlva kerülhet a mozikba.

  “Nem mondunk dátumokat, de azt hiszem hogy 2014 túl húzós lenne számunkra. Helyre kell jönnünk. A Titanic egy nyári filmnek indult és decemberben jelent meg. Az Avatar 2008-ra volt tervezve, végül 2009-ben került a mozikba. A filmek határozzák meg a megjelenési dátumokat, nem pedig a megjelenési dátumok a filmeket.”

  És az első Avatar egy éves csúszásával a producer még kevesett mondott: a minden idők legnagyobb bevételét eredményező film már 1994-ben a tervezőasztalon pihent és eredetileg az 1997-es Titanic után akartak belekezdeni a munkálatokba.

  A dátum csúszása viszont nem azt jelenti, hogy nem lesz film. A producer elárulta, hogy a munkálatok már elkezdődtek, néhány öko-barát helyszín már fel is épült és működőképes.

  Míg az első filmben leginkább a digitális technika volt a producerek legnagyobb kihívása, most várhatóan az lesz, hogy a színészek érzelmeit a legtisztábban vegyék fel még a víz alatt is. Hiszen a második rész a Pandora mély óceánjaiba kalauzol el minket:

  “A víz alatti dolgot a legjobban úgy tudom szemléltetni, hogy olyan lesz, mint a lebegő hegyek az első részben. Nem fog az egész film a víz alatt játszódni. Inkább egy olyan hely lesz, ahova lemerülünk, ahonnan kiemelkedünk és ahova visszamegyünk.”

  Hosszú az idő még 2015-ig, de azért várni már most lehet a filmet! Lájk, ha te is várod!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon