MENÜ
 • Csúnya újszülöttje után kapott kártérítést

  Minden idők talán legfurcsább perét nyerte meg az a kínai férfi, aki csak első (és utolsó) közös gyerekük születése után lett tisztában azzal, hogy felesége nem éppen egy természetes szépség...

  A kínai férfi rögtön elvált nejétől, mikor megtudta, csupán plasztikai műtétek sorozatának köszönheti szépségét. Teljesen átverve érezte magát, mivel arra számított, lesz egy gyönyörű kisbabájuk, erre az újszülött rútsága lerántotta a leplet a valóságról. A baba nejére ütött külsejében, de sajnos a szépítő beavatkozásokat senki sem örökölheti.

  Jian Feng tehát beadta a válókeresetet kislánya születése után, ugyanis ezzel jött rá a turpisságra. A férjet sokkolta gyereke látványa – állítólag nagyon csúnya volt a csöppség. Először félrelépésre gyanakodott a papa, de aztán az asszony bevallotta, hogy bizony eredetileg ő sem egy szépség, csak jó a plasztikai sebésze.

  A válás után Feng kártérítést is követelt, 120 ezer dollárt (26 millió forintnak megfelelő összeg). A funnymos.com értesülései szerint a férfi megnyerte a pert, mert szimpatizált vele a bíró, aki mellesleg pasi volt.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon