MENÜ
 • Csokoládéval akarták megölni Churchill-t.

  A napokban nyilvánosságra hozott második világháborús, nácik által írt levél tanúsága szerint Winston Churchill megölését robbanó csokoládéval képzelték el ellenfelei.

  Fekete és arany színű csomagolásba rejtett csokoládét akartak ajándékozni Churchillnek a nácik, mely kibontásától számított hét másodpercen belül felrobbant volna. Hitler háborús stratégái magába az édességbe burkolták volna a robbanóanyagot. A merényletért a német titkosügynökök feleltek volna.

  Mindez a Telegraph értesülései szerint abból a levélből derül ki, melyet Lord Victor Rotschild, a brit titkosszolgálat egyik előkelő tagja írt egy bizonyos Laurence Fish-nek. Rotschild, miután a titkosszolgálat leleplezte a cselszövést, poszterek megrajzolásával és nyomtatásával bízta meg levelében Fish-t, hogy figyelmeztesse a lakosságot és a politikusokat.

  A levél állítólag 2009-ben került elő, amikor Fish 89 éves felesége rátalált otthonukba, de csak most hozták nyilvánosságra. A csokoládéban elrejtett robbanószer állítólag hét méteres körzetben mindenkivel képes lett volna végezni, de a brit titkosügynököknek hála Churchill nem került veszélybe.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon