MENÜ
 • Csobot Adél: „Szeretem, amikor én készíthetem el Bence kávéját”

  Kulisszatitkok ismert párok mindennapjaiból

  Gyengéd érintés, kedves szavak vagy egy apró figyelmesség? Mindenki másképp fejezi ki szeretetét, de egy biztos, adni és kapni is egyaránt fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Csobot Adél és Debreczeni Zita már megtalálták a boldogságot, a JOY Social Media Award versenyének #szerelmesvagyok kategória jelöltjeiként pedig elárultak néhány apró titkot is romantikus hétköznapjaikról.

   

  Debreczeni Zita és Gianni Annoni több, mint kilenc éves barátságot tudhat maga mögött, a szerelem azonban két és fél éve talált rájuk. A fotós és az olasz gasztro guru számára nem kevés szervezést igényel, hogy közös időt tölthessenek együtt. „Nagyon kevés idő marad kettőnkre, de annak a kevésnek is nagyon tudunk örülni. Ha van egy szabad hétvégénk szeretünk elmenni moziba és enni valami finomat. De azt is nagyon élvezzük, ha akár csak a nap végén tudunk egy kicsit közösen DVD-zni. Húsvétkor például Harry Potter maratont tartottunk otthon és megnéztük az összes filmet, mert én még nem láttam” – mesélte Zita.

   

  Csobot Adél és Istenes Bence fiatal, lendületes szülőként bizonyítják be, hogyan lehet egyszerre sikeres karriert és harmonikus családot építeni. Bár az ő mindennapjaikra is leginkább a pörgés jellemző, igyekeznek minél több közös programot csempészni életükbe, de apró figyelmességekkel is szívesen meglepik egymást a hétköznapokban. „Nagyon szeretem azokat a napokat, amikor én készíthetem el Bence reggeli kávéját, mert ez azt jelenti, hogy közösen kezdhetjük a napot.” – árulta el Adél, aki azt is elmondta, kapcsolatukban a rövid, de közös pillanatok megélése is nagyon fontos számukra. „Bence annak ellenére, hogy imád bohóckodni, igazán figyelmes tud lenni és a meglepetések terén sem kell félteni. Az egyik szülinapomon például egy vidéki fellépés közben a színpadon köszöntött fel több száz ember előtt” – emlékezett vissza Adél.

  A JOY Social Media Award kategóriák jelöltjeire a https://www.joy.hu/sma/ linken szavazhatnak az olvasók június 1-ig.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon