MENÜ
 • Csobot Adél 8 millió forintos gyémántba öltözött!

  Egy nagyszabású eseményen vettek részt hazánk ismert emberei. A hírességeket teljesen megbabonázták a csillogó ékszercsodák.

  Bencsik Tamara, Rippel Feri és Viktor, Kozma Klaudia és Csobot Adél kipróbálhatták a gyémántcsiszolás rejtelmeit és méregdrága ékszereket öltöttek magukra.

  Nemsokára megrendezésre kerül a Miss International Hungary magyarországi versenye és a döntőre a Caprice adja a szebbnél szebb ékszereket. A verseny előtt ismert emberek nézhették meg először a finálén viselhető luxusdarabokat. Sőt, még a gyémántcsiszolást is kipróbálhatták egy mester segítségével. Ezt a feladatot minden résztvevő híresség nagyon élvezte, hiszen nem mindennap csiszolhat az ember gyémántot!

  Bencsik Tamara és Csobot Adél gyermeki lelkesedéssel vetették bele magukat az ékszerek közé. A két énekesnő és a szépségkirálynő nem győzte próbálgatni a csodás kiegészítőket. Adél inkább a finomabb darabokat kedveli, Tamara a nagyobb méretű kövekbe szeretett bele, míg Klaudia nyakában egy világon egyedülálló igazgyöngyből készült nyaklánc mutatott lenyűgözően. A hölgyek alig várják, hogy egyszer jegygyűrű legyen az ujjukon. Ki is nézték már maguknak, melyik lenne a legideálisabb viselet.

  Rippel Ferit és Viktort az ékszerek mellett az álomautó.hu Lamborghini-je érdekelte inkább. A luxuskocsit ki is próbálták. Az autó hihetetlen sebességgel száguldott a zárt parkolóban, amit a testvérpár nagyon élvezett. A hölgyek közül csak Tamara volt olyan bátor, hogy kipróbálja, de neki is hatalmas élmény volt az autó vezetése.

  A Miss International Hungary versenyre még lehet jelentkezni!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon