MENÜ
 • Csőbe szorult kisbabát mentettek – videó

  A két éves kisfiút órákon át tartó próbálkozás után sikerült kiszabadítani.

  Édesanyja boldogan ölelte magához azt a két éves kisfiút, akit egy szűk, több mint 10 méter mély betoncsőből mentettek ki a tűzoltók Kína délnyugati részén.

  Amint észrevették a gyerek eltűnését, a szülők azonnal értesítették a hatóságokat. A gyereket egy több mint 10 méter mély, kiszárad kútban találták meg a tűzoltók. A kút valójában egy mindössze 30 centiméter átmérőjű betoncső, ami függőlegesen fut le a földbe. A kicsi ott sírt az alján, mikor ráleltek. Mivel a cső olyan szűk volt, hogy alig jutott le megfelelő mennyiségű oxigén a mélybe, a mentőegységek folyamatosan pumpálták bele egy tömlőn keresztül a levegőt.

  A mentés egyáltalán nem volt egyszerű. A kisfiút egy kötél segítségével igyekeztek kihúzni, de ez többszöri próbálkozásra sem sikerült, a fiú teste minduntalan kicsúszott a hurokból. Közben leengedtek a kútba egy kamerát is – pontosabban egy mobiltelefont – annak segítségével hosszas küzdelem árán sikerült a kötelet úgy ráereszteni a kisfiúra, hogy az a hónalja alatt az megakadjon. Ezután gyorsan, – de vigyázva, hogy a gyerek nehogy megüsse magát a betongyűrűben, – a felszínre húzták. Az alábbi videón te is megnézheted a bonyolult procedúrát!

  A sikeres mentést megkönnyebbült nevetéssel ünnepelték a tűzoltók. A kicsit kórházba vitték, ahol megállapították, hogy komolyabb baj nélkül megúszta az esetet.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon