MENÜ
 • Csillag születik – csak négy maradhat!

  Kövessük együtt a műsort élőben. Mi el merjük mondani a véleményünket, mondjátok el Ti is! Kommentelni ér.

  Újabb hét telt el, már csak öt versenyző küzd a győzelemért. Ma két-két önálló produkcióval állnak elő a kiscsillagok, meglátjuk vajon tudnak-e még újat mutatni. Adja az ég, hogy Puzsér feketében legyen!

  Lilu és Nóra be is tipogtak a színpadra, ez valamiért mindig az újdonság erejével hat. Hajós András nem vigyázott eléggé a Prügyi duóra, félő hogy ezért még bántódása esik. És Puzsér Róbert feketében! A múlt heti jópofizása elég egyoldalúvá tette a zsűrit.

  Szirota Jennifer és egy Barátok Közt reklám kezdi a sort. Úgy látszik az apukától ragadt valami a lánykára stílus viszonylatában, egész jól áll neki az AC/DC. Hernádi Judit szerint jobb volt, mint az eredeti. Puzsér viszont attól fél, hogy jövőre valaki elénekli ugyanezt a számot, és akkor már senki sem fog emlékezni Jenniferre.

  Mészáros János Elek már biztosan profitált a hírnévből, láthatóan mellette áll az egész falucska. Még mindig szép, erős hangja van, de valahogy ugyanazt mutatja minden egyes adásban. Ez persze nem biztos, hogy felróható János Eleknek. Hajós András viszont szívesen elmenne vele gondolázni. Főleg ha így ügyel a külsejére, tudniillik már 20 kilót sikeresen leadott a földműves-énekes.

  Plazma következik, aki egy ejtőernyős ugrást is bevállalt, hogy feldobja valamivel a kisfilmjét. Aztán be is veti magát, egész jó szövegeket hoz össze a srác. Szerinte a színtiszta szeretet a szíve szerepe. Puzsér szerint viszont semmi nincs rendben, Plazma talán túl önelégültté vált a hírnév folytán. Hernádi Judit annak örül, hogy érti amit Plazma mond, és oda tud rá figyelni. Mostmár Plazma arca a téma, tekintettel annak méretére.

  A Quantum XXL a múlt héten kicsit elviccelte a műsort az Elvises produkcióval. Ők is rájöttek erre, a mai recept: több tánc, kevesebb ökörködés. Futurisztukus jelmezben jelennek meg a színpadon, a háttérben pedig a kivetítő multiplikálja őket, bár kicsit így egybeolvad a látkép. Végre megint elővették a jól bevált késleltetett robotmozgást. Összeszigetelőszalagozott búvárokprodukciónak lenyűgöző volt Hajós szerint. Pokorny Lia nem mehet haza, ha kiesik a csapat, de szerintem ettől nem kell most tartani, telitalálat volt az előadás.

  Juhász Marcinak szurkol a zsűri, hogy megtalálja önmagát. Szegény Marci azt keresi már a kezdetek óta. Most ismét visszatért a népzene vonulathoz, bár végül inkább átcsap egy kis kiabálós bossa-novába. Na csak visszatalált Marci a helyére Hernádi Judit szerint, és ez alkalommal Puzsérnak is tetszett a produkció. Szegény fiú nem biztos, hogy érti, ki mit vár tőle, mindenesetre kapott most egy kis bíztatást a borsodi “aszfaltbetyár”.

  Pihenésképpen közös produkció keretében tátikáznak egyet a versenyzők, de legalább egy Kispál és a Borz dalra teszik mindezt.

  Szegény Liluba belefolytották a szót, de a színpadon ismét Juhász Marci méghozzá egy saját dallal! Ezt Te írtad Marci? Megtaláltuk végre Marcit? A zsűri is meglepődött kicsit, sőt Hajós András kivételével mindenki beleszeretett a megtalált Marciba. Azért Hajós is megadja a tíz pontot, a döntő közeledtével egyre gyakrabban kerül elő az eddig inkább rejtegetett tizes tábla.

  A Quantum XXL második száma megint kicsit bohókásabb, van benne egy enyhe Mickey egeres beütés. Az ütőkártyájuk azért mindig az az egymás mögül kikukocskálós koncepció. Hernádi Judit megint eljutott a csúcsra, bár Puzsér szerint rutinbeavatkozást láthattunk. Azért a pontszámok nem okoznak meglepetést, a csapat egész biztosan valahol az élen fog végezni.

  Egy újabb opera következik Mészáros János Elektől. A magas hangokat mindig gyönyörűen kelti életre, és most valahogy az előadás is különösen emberi. Jól áll neki ez a tragikus hangvétel, megható előadás volt ez most! A zsűri is rendkívül elégedett, Puzsér a tőle megszokott dühvel bíztatja Jánost a “kultúrmisszió” folytatására. “Igenis van opera a kereskedelmi televízióban!” Azért nehéz nem észrevenni, hogy Puzsér folyamatosan bírálja a médiát és a kereskedelmi csatornákat, tulajdonképpen az RTL klub felbérelt valakit önmaga kritizálására. Dehát ezt öröm hallgatni!

  Plazma újra a színpadon, és újra a szeretetről reppel nekünk. Ez most egy leülős rap-számnak indul, de aztán mégis fel kell hozzá állni. Ez talán jobban találkozik majd Puzsér szájízével, meglátjuk. Nem, nem tetszik neki, divathóbort lett a “karácsonyi” Plazma. Hernádi Judit vallomása: ki nem állhatja ezt a műfajt, de most jött rá, hogy ez költészet. Szegény srác azért most kap egy kis hideget, de talán pont emiatt fognak rá szavazni a nézők. Viszont jelenleg az utolsó helyen áll pontszámok tekintetében.

  Az utolsó produkció Szirota Jenniferé, aki egy szokatlan stílusú dalt ad most elő. Kicsit nyers ez a hangzás, mivel nincs úgy megtámogatva a zenekarral, mint például az előző szám. De talán pont ezért érdekes. A közönség állva tapsolja meg a 18 éves Jennifer termékenységi dalát. Hajós András bíztatja őt, nyugodtabbnak kéne lennie és bízni önmagában. Disney-hercegnőből authentikus előadó vált most az énekes lányból Puzsér Róbert szerint. Ez a kritika láthatóan igencsak megérintette Jennifert, aki “nagyon akarta azt az esőt”, illetődöttségében nehezen tud válaszokat adni.

  A színpadon a ma esti vendég a KOLIN együttes. Én pedig csak pislogok. Illetve mostmár nevetek. De azért szeretném megtudni, hogy ebből a produkcióból mennyit gondoltak komolyan az előadók.

  Nos, elérkeztünk egy újabb végjátékhoz, perceken belül kiderül, hogy kinek ért véget a verseny a mai napon. Meglepetést ma szerintem Juhász Marci okozott, aki végre előállt valami egyedivel, ami állítólag a sajátja. A legjobb kritikákat Szirota Jennifer és a Quantum XXL kapták, Plazma viszont ingen kevés dícséretet gyűjtött be a zsűritől. Már csak ketten állnak a színpadon, Jennifer és Plazma. És a kieső … így már nem meglepő. Plazmától búcsúzunk, de a rapper nem csalódott, mosolyogva köszöni meg az eddigieket.

  Jövőhéten tehát folytatja a versenyt a négy bentmaradott: az aszfaltbetyár, az authentikus Disney-hercegnő, az összeszigetelőszalagozott búvárcsapat és a kultúrmisszionárius operaénekes! 

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon