MENÜ
 • Csillag Születik – A finálé

  Kövessük együtt a műsort élőben. Mi el merjük mondani a véleményünket, mondjátok el Ti is! Kommentelni ér.

  Egy közös produkcióval indult a finálé, olyannyira közös, hogy az összes kiesett kicsillag feltűnik benne.

  Nóra és Lilu a szokásos módon ledöcögnek a lépcsőn, nagyon elegánsak. Lia madárfészekkel a fején érkezett, de mondhatni jól áll neki. Hajós Andrásnak már saját bevallása szerint elege van a jópofizásból, alig várja, hogy a villamoson lehordjon egy gyanutlan családot. Puzsér nélkül az RTL Klub továbbra is a legnagyobb kereskedelmi csatorna lesz, és a legszínvonaltalanabb is. De a műsor szervezői biztosan megkönnyebbülnek majd, hogy megszabadulhatnak tőle.

  A Quantum XXL kezdi a sort, a bemutatkozó kisfilmben csak a szokásos történet látható, sok-sok gyakorlás, mostkellalegjobbnaklenni és a többi. Érdekes szuperhősjelmezben jelennek meg, van az összehangolt mozgásukban valami pantomim-jelleg. Most egy kicsit a mozdulatok stílusa is mintha más lenne, mint eddig, de nagyon egyben van. Hernádi Juditnál ők a nyerők, dehát szerintem eléggé borítékolható is számukra a győzelem. Győzzön az igazság, győzzön a Quantum! Ezt Puzsér mondta, nem én. Egy pillanatig már azt hittem meg meri ejteni a 9-es táblát is így a műsor vége felé.

  Jennifer következik, akihez egykori X-Faktor ellenfele érkezett látogatóba, Muri Enikő. Enikő is csak második lett annó, reméljük Szirota Jennifer is megelégszik majd a második hellyel… Na jó azért várjuk meg az eredményhirdetést.. Egy “lírai” dalt énekel ismét, úgy látom őt is elcsapta a vihar fellépés előtt. Szépen énekel. Egy majális is megirigyelné ezt az üdvrivalgást, amit kap most a studióban. Hernádi Judit érzi rajta azért a bizonytalanságot, tényleg kicsit sok az izgalom még most is. Puzsér már hónapok óta figyeli a görcsös Jennifert, és legszívesebben elküldené őt az egyetemre. Végülis korrekt, küldött már ő másokat messzebbre is.

  Újabb kultúrmisszió következik Mészáros János Elek jóvoltából. A többiek a szeretteiktől, példaképeiktől merítettek energiát, János pedig rádőlt egy farönkre a nyugalom jegyében. Ez a dal most  nagyon passzol a földműves emberhez. Jót tettek neki a fák, Hajós szerint is. Hernádi Judit mosolyogva kívánja Jánosnak, hogy gyötörje meg valami. Puzsér szerint a bajusz nagyon sokat segített Jánosnak az előrejutásban. Érted János? Nem nagyon érti…

  Mindegy, jöjjön egy táncos produkció korábbi szériák táncos csapataival. Hadd csorbítsák kicsit a Quantum fényét! Mondjuk eléggé ingadozó a színvonal.

  A reklám után Janicsák Veca és Kocsis Tibor duettjével folytatódik az X-Faktor. Akarom mondani a Csillag Születik.

  De térjünk vissza a versenyzőinkhez. “Mészáros János Elek vagyok, és énekelni szeretnék”. “János Elek, szerettelek”. Ezzel így szépen keretbe is foglalták az operaénekes pályafutását. Tabáni Istvánnal duetteznek, méghozzá egy Queen slágert adnak elő, majd a tapsvihar közepette elégedetten megveregetik egymás vállát. Lia csak azért nem sírt, mert nem szerette volna végigpicsogni a döntőt. Hernádi Judit pedig önmagára büszke, hogy Tabánit juttatták tovább még annak idején. Nahát, Tabáninak az évek során megjött az önbizalma, szemrebbenés nélkül leoltja Nórit a butácska kérdése miatt.

  Szirota Jennifer következik, aki azt érzi, hogy most nőtt fel csak igazán, és rengeteget fejlődött a verseny során. Egy rock-áriát ad elő, ezért megfésülködnie sem volt szükséges. A dalba csúnyán belerondít szegény duett-társának erőlködése. Ki ez egyáltalán? Puzsérnak tetszett a produkció “képernyőt ért”. Azt javasolja Jennifernek, hogy a karrierje során majd a jazzre feküdjön rá inkább, mert az áll neki a legjobban. Hernádi Jutit szerint pedig egy férfi áll neki a legjobban, lehet erre is érdemes lenne ráfeküdni. Most kapott pár becenevet a lány, góth hercegnő, szűz-boszorkány, ezt nem is kell fokozni.

  A “hétfejű sárkány” következik újra, a Quantum XXL. Minden kisfilmbe be kell vágni Nórit, ahogy azt kiabállja: tíz pont! Még szerencse, hogy Puzsér is a zsűri tagja, mert egyébként az összes fellépő 40 pontot kapna. Ajjaj, ez most megint egy bohóckodós produkció, megfejelve egy kis kosárlabdázással. Jó valljuk be, táncosokkal nehezebb “duettet” összehozni. Lia szerint befolytak a résen, mint a víz, és tündökölnek. Hogy mi?

  Puzsér Robinál megborult a szavazótábla! A legvégére tartogattad, valld be Robi…

  Geszti Péter következik. Egy felkapott marketing szakembernek nem illene ráébredni, hogy ez a stílus már kiment a divatból? A közönség is beszállt a táncikálásba, de valamiért nehezen tudom elképzelni, hogy önszántukból tették ezt, valószínűsíthetőbb hogy fegyvert tartottak a tarkójukhoz.

  Egy vicces összevágás következik arról, hogy a kiesett versenyzők kinek drukkolnak (nehéz szó). Eleve mókás, hogy a Prügyi Duót kérték fel a közvéleménykutatásra. De milyen felszabadult a társaság így a versenyen kívül.

  Elérkezett végül a szavazatok összesítésének ideje, és most végre kiderül, hogy ki a 2012-es Csillag Születik győztese. Mindenki rettenetesen izgul a színpadon, Liluék természetesen szeretik húzni az időt..

  Mészáros János Elek! Na ez meglepetés! Még ő maga sem érti. Puzsér is olyan fejet vág most, mint én magam. János szavai sírásba fulladnak, könnyes szemekkel fejet hajt. Ő a nyertes.

  És ezzel vége az évadnak, reméljük fogunk még találkozni a szereplőkkel. Csak engem lepett meg a végeredmény? Ti kinek szurkoltatok? Pál Apostol szavaival búcsúzok: sziasztok!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon