MENÜ
 • Cserpes Laura szerint a remény a legfontosabb

  Cserpes Laurával az Ezer Lámpás Éjszakájának rendezvényén beszélgettünk, ahol szóba került egy drámai történet eltűnt testvéréről.

  Az elveszett gyermekek világnapja alkalmából talán a legfontosabb tanulság, amit az énekesnő is hangsúlyozott, hogy figyeljünk oda egymásra.

  Cserpes Laura egy személyes élményét is megosztotta Dáviddal: a húga két éves volt, amikor télen elszökött otthonról. Visszaemlékezett rá, hogy mennyire megijedtek, hiszen a kislányt a kihűlés veszélye fenyegette. Ráadásul reggel csavargott el a kutyákkal játszani, és már kezdett sötétedni, amikor még mindig keresték.

  “És arra emlékszem, hogy a szüleimben az a hihetetlen hit volt, hogy meglesz a testvérem – mesélte Laura. – És meg is találtuk őt az utolsó pillanatban, már szürkület volt, majdnem sötét. És ezt a reménységet szeretném közvetíteni, hogy azoknak a szülőknek, akik sajnos olyan helyzetben vannak, hogy már eltűnt a gyermekük, a remény soha ne vesszen ki a szívükből”.

  Ezen túl mesélt még a MosaicOnline.hu-nak nyári terveiről: többek között egy közös turnéról is ejtett néhány szót Kökény Attilával. A teljes videót megtekinthetitek itt.

  És ne felejtsétek, hogy a rendezvényen nemcsak Cserpes Laurát kaptuk mikrofonvégre, hanem Király Lindát, Fluor Tomit és Király Viktort is. Mert mi képben vagyunk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon