MENÜ
 • Csalta nejét a Google atyja

  Eric Schmidt alias Mr. Google, azaz az internetes keresőprogramot üzemeltető cég korábbi elnök-vezérigazgatója, bánhatja, hogy félrelépett. Emiatt ugyanis bukhatja vagyonának negyedét,ami 1,2 milliárd dollár, illetve 258 milliárd forintnak megfelelő összeget jelent.
  A férfinak valóban ki kell pengetnie a hatalmas összeget válófélben lévő feleségének, Wendynek, amiért több mint másfél évig csalta a New York-i egyetem egyik munkatársnőjével. Ráadásul még így is jól járt, hiszen nem a vagyonának a felét kell oda adnia. A dúsgazdag férfi ráadásul nem egy huszonéves cicababával lépett félre hosszú hónapokig, választottja egy csinosnak ugyan csinos, de cseppet sem fiatal hölgy, a 46 éves Lisa Shields, aki egyébként az egyetem külföldi kapcsolatokért felelős osztályát vezeti, régebben pedig tévés producerként dolgozott.
  “Lisának nagyon jó dolga volt a férfi szeretőjeként, először egy holland tenyésztésből származó méregdrága versenylovat kapott ajándékba, majd a házaspár Dél-Afrikában lévő luxusjachtján, az Oasisen látták őket egy szerelmes nyaraláson. Úgy tűnik, Eric Schmidt nem nagyon törődött azzal, hogy lebukhat” – írta a New York Post az egyik cikkében, amelyben arra is kitérnek, hogy a nőnek nem a Google-főnök az első tehetős pasija, pár éve Andrew Cuomo New York-i kormányzó kedvese volt.

  Egy biztos, Eric Schmidt nagyon rosszul jár anyagilag, ráadásul mivel ennyi pénze nincs, a Google-részvényeit kellett eladja, hogy ki tudja fizetni két gyermekének anyját, aki 13 év házasság után adta be a válókeresetet. 

  Wendy Schmidt emellett a Montecitóban található luxusvillát is magának követeli, amely szintén több tíz millió dollárt dob a mérlegre, ám Schmidt ennek ellenére nem fog éhezni, hiszen a szakemberek szerint a világ 136. leggazdagabb emberének összvagyona meghaladja a 6,2 milliárd dollárt (1332 milliárd forintot).

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon