MENÜ
 • Családja sem Zámbónak szurkol

  Nem elég, hogy a nézők, az X-Faktor mentorai, most még a családja is kemény kritikákat fogalmazott meg Zámbó Krisztiánnal kapcsolatban: gyenge énekes, és kínos lenne, ha ő győzne.

  A legutóbbi élő adásban a zsűritagok egyértelműen kijelentették, hogy Krisztiánnak nem sok keresnivalója van az X-Faktor színpadán. Igen, ezt már a kezdetektől látni lehetett, érkezhetett volna a közönség reakciója. Mégis a hírek szerint Zámbó mindig besöpri a szavazatok nagy hányadát, és még sosem került a párbajozás közelébe sem. Valljuk be, okozna egy kis kaján elégedettséget, ha megnyerné a harmadik szériát.

  Jimmy testvére, Tihamér úgy véli, unokaöccse kapja a legtöbb voksot.

  “Úgy tudom, hogy toronymagasan a gyerek kapja a legtöbb szavazatot, a többiek meg sem közelítik. Nem tudják legyűrni, akármilyen gyenge is Krisztián. Milyen kellemetlen lenne, ha a szavazatok után ő nyerné meg a műsort! Szerintem ez az RTL Klubnak is kínos lenne. Pedig természetesen nem ő a legjobb. Úgy gondolom, az lenne a korrekt, ha Antal Timi végezne az élen” – mesélte a rokon, aki hozzátette, azért drukkol Krisztiánnak, és tiszteli a kitartásáért.

  Természetesen a rengeteg szavazat nem a tehetségének, hanem az apja nevének szól, vélik sokan, többek között Tihamér is.

  “Nem is vitás, hogy az apja miatt érkezik rá rengeteg SMS. Nem a tinik szavaznak, hanem a tehetősebb Jimmy-rajongók. Sok ismerős szól vissza nekem, hogy egész éjjel küldik a voksokat. Ha ez így megy tovább, még Krisztián nyeri meg, holott nem érdemli meg. De hozzáteszem, Krisztiánnak kell egy kis idő, és ott lesz a topon”.

  Szombaton meglátjuk, mennyit sikerült fejlődnie.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon