MENÜ
 • Családja elfelejtette, mire szabadult a börtönből

  A bangladesi Bishnurampurban váratlanul állított haza 23 év után egy férfi, akit hallottnak hitt saját családja, sőt, már régen meg is feledkeztek róla.

  Moslemuddin Sarkar 1989-ben hagyta el szülőfaluját, Indiába szökött, hogy jobb munkalehetőséget találjon. Nyolc éven át alkalmi munkákból tengődött, megtanult bengáli nyelven, de ott sem boldogult, így 15 éve Pakisztánba próbált átszökni, ahol a határon elkapták. Mivel sem iratai, sem pénze nem volt, börtönbe csukták, ahol szép lassan megfeledkeztek róla.

  “Próbáltam én írni a családomnak, havonta küldtem nekik levelet, fogalmam sem volt arról, hogy a pakisztáni börtön fegyőrei egyiket se adják fel, mindet kidobták” – nyilatkozta egy helyi lapnak Sarkar, akit végül a Nemzetközi Vöröskereszt szabadított ki ítélet nélkül leült 15 éves rabságából, és segített neki hazajutni a falujába.

  “Már senki nem emlékszik rám, de gyorsan ment a híre, hogy valaki 23 év után jött haza, így ennek a csodájára járnak” – tette hozzá a férfi. “Annak azért örülök, hogy anyámat életben találtam, még ha ő 23 éve halottnak is hitt engem.” – mondta cseppet sem elkeseredetten.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon