MENÜ
 • Családi Húsvét a Gyulai Pálinkafesztiválon!

  A 15. ünnepi Pálinkafesztiválra máris hatalmas az érdeklődés.

   Hazánk keleti régiójának egyik legnagyobb gasztro-kulturális fesztiváljaként, valamint a Pálinka Világkupa verseny rendezőjeként 2014-ben bővül a program. Idén első ízben esik egybe a magyar és a romén húsvét, éppen ezért a szervezők a határon túli magyar lakosság és a szomszédos országok látogatóinak is ünnepi programokkal készülnek. Lesz Húsvét fa állítás, nemzetiségi programok, ételkülönlegességek és természetesen nagy koncertek. A Neoton Família, a Fásy Mulató, Kovács Kati, a Dirty Slippers és az Irigy Hónaljmirigy is fellép különleges fesztivál műsorával. Újra megrendezik a “főzzük körbe a várat” programot a gyulai kolbásszal és pálinkával fűszerezve. Első alkalommal készítik el a gyulai várat húsvéti hímes tojásból, mely világszerte egyedülálló kezdeményezés és egyben Guiness Rekord kísérlet is. Várják a közösségek, csoportok, magánszemélyek és szórakozni vágyók hímes tojásait a vár elkészítéséhez.

  dirtys

  Dirty Slippers

  Még lehet jelentkezni a Pálinka Világkupára!

  2014.április 18-21 között rendezik meg a 15. Kisüsti Pálinkafesztivált Gyulán. Dél-Kelet Magyarország egyik legnagyobb és legnívósabb rendezvénye ad otthont idén is a Pálinka Világkupának, melyre már beérkeztek az első pálinkák.
  A szervezők várják az erdélyi, vajdasági, felvidéki és szlovén magyarság jelentkezését is a legkomolyabb pálinka versenyre.

  Jelentkezni a www.palinka.eatweb.net oldalon lehet március 17-ig.
  Továbbá újra megrendezésre kerül a nagy népszerűségnek örvendő Nemzetközi Lekvár, gyümölcslé, szörp és egyéb gyümölcskészítmények versenye, amelyre a legkülönlegesebb termékeket is várnak a szervezők.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon