MENÜ
 • Család-barát: 3333 óra műsor, 19550 vendég és 200 adag székelykáposzta

  Ma 9 éves a Család-barát

  A Család-barát 9 évvel ezelőtt 2008. február 4-én indult a Duna Televízió műsorán, és idén február 4-én már a 2291. adására készül a népszerű magazinműsor. A kilenc év alatt összesen 19550 vendég fordult meg a stúdióban a mintegy 3333 órányi adásban. A születésnapon együtt ünneplünk neves művész vendégeinkkel és gyermekeikkel, itt lesz velünk Pásztor Erzsi, Vastag Csaba, Kautzky Armand, Völgyesi Gabi, Szekeres Adrien, Bebe, Huszárik Kata, Oszter Alexandra, Csőre Gábor, Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember és az ugyancsak 9 éves Mintapinty együttes. Emellett sok produkcióval, játékkal, a műsort bemutató kisfilmekkel és meghitt beszélgetéssel várjuk a tévé elé nézőinket. A műsor születésnapi adására meghívtuk azokat a 9 éves gyerekeket is, akik éppen 2008. február 4-én születtek, és velünk együtt ünneplik kilencedik születésnapjukat.

   

  Jótékony születésnap

  A Család-barát a születésnapja az ajándékozásról szól. A Bethesda Gyermekkórház sebészetének kis betegei játékokat kapnak a műsortól, hogy a lábadozás örömtelibb legyen. A stúdióban 200 adag székelykáposzta készül el, ezt a rengeteg ételt pedig a Máltai Szeretetszolgálat segítségével hajléktalan rászorulóknak visszük el műsorvezetőinkkel és a vendégeinkkel együtt.

  Kis történelem

  A Családbarát műsora kezdetben 25 percben jelentkezett, de a nézők hamar megszerették és a sok pozitív visszajelzés miatt 2008 őszétől már 52 percesre nyúlt a műsoridő. A Család-barát 2012-ben 90 perces műsorrá vált, és a hét minden napján jelen van a nézők életében. Nemcsak a családokat érintő kérdésekről tájékoztatja a köztévé nézőit, hanem tartalmas szórakozást is nyújt a család minden tagjának. Több elismerés mellett a Magyar Termék Nagydíj Sajtó Nívódíját és a Magyar Református Szeretetszolgálat díját is két alkalommal kapta meg a műsor. Hatalmas siker volt, amikor 2009-ben a műsor segített megtalálni egy elveszett gyermeket. Az elmúlt években a Léleklencse rovat révén több beteg, rászoruló nézőnek nyújtott segítséget a Család-barát, valamint négy szerelmespár is a műsor kamerái előtt fogadott örök hűséget. Köszönjük ezt a kilenc évet és várjuk Önöket minden hétköznap 10.00-től és hétvégén 7.30 –tól a Duna tévén!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon