MENÜ
 • Csak vizeletet iszik

  Bizarr módon nem hajlandó más folyadékot fogyasztani az őrült asszony.

  Az amerikai nő már négy éve semmi mást nem iszik, csakis saját vizeletét. Ráadásul még fogmosáshoz sem használ vizet, hanem… bizony, száját is vizeletével öblíti ki. Lánya aggódik érte, a férje véleményét nem tudni.

  Különleges függőségéről beszélt a magát csak Carrie-nek nevező nő az egyik amerikai tévécsatornán. Elmondása szerint immár negyedik esztendeje csakis saját vizeletét issza.

  Az asszony kiszámolta, hogy nagyjából 900 liternyi vizeletet fogyasztott el az elmúlt években. De nem csak ivásra használja veséi produktumát: fürdik benne, és fogat is mos vele. A tévéfelvétel idejéig teljesen titokban tartotta szokását, csak a lánya tudott róla. „Ideges vagyok egy kicsit, olyan kiszolgáltatottnak érzem magam, mintha meztelen lennék” – mondta a Washington CBS-nek.

  Carrey lánya aggódik, szerinte nem lehet egészséges vizeletet inni. Mások szerint viszont tulajdonképpen szűrt, szinte desztillált víz a húgy, és a cukros üdítőknél biztosan jobb. Persze a vizeletivásnak vannak rajongói, szerintük sokféle bőr, emésztési és egyéb betegségre hasznos. Itthon például Medveczky Ilona használja kezének ápolására, Nyertes Zsuzsa pedig a lábát borogatja saját középsugaras vizeletével.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon