MENÜ
 • “Csak minőségi anyagot ültessünk emberi szervezetbe”

  A mai napig aktuális és fontos - vallja a Playmate és plasztikai sebésze

  Új mellimplantátumokat kapott Bátki Bernadett playmate és modell. Megbízhatóbbra cseréltette a néhány hete kiszakadt PIP implantátumokat. Emiatt nem folytathatta a versenyekre való felkészülését, mivel a több területen is kárt okozó  PIP-betét cseréje után hosszabb gyógyulásra van szükség.

  mell

  Mióta kiderült, hogy gyenge minőségű implantátum került szervezetembe, nem voltam nyugodt. Nagyon féltettem az egészségem. Öt évvel ezelőtt nem sokat gondolkoztam a dolgon.  Most viszont nagyon körültekintően választottam új plasztikai sebészt, és találtam meg a legjobb megoldást” – meséli a Playmate. Bernadettnek egyébként nem kellett titkolnia plasztikáját, az ugyanis nem akadálya a versenyzésnek vagy a modellkedésnek.

   

  Magyarországon még mindig 4-5 ezer nő viselhet ilyen alacsony minőségű mellimplantátumot.
  Minden páciensemnek azt javaslom, hogy az implantátum kiválasztásakor az elérhető legjobb minőséget válassza. A plasztikai sebészetben a természetesnek ható, harmonikus eredmények elérése a cél. Ehhez ma a legkorszerűbb eljárások és anyagok állnak rendelkezésünkre, de ezek nem tartoznak az olcsó kategóriába. A testünkön, az egészségünkön nem szabad spórolni” – hívta fel a figyelmet dr. Pataki Gergely plasztikai sebész. A modell és plasztikai sebésze nyilatkozatot tettek közzé, melyben felelős döntést javasolnak a szépülni vágyó nőknek: “csak minőségi anyagot ültessünk emberi szervezetbe“.

  pataki gergely

  dr. Pataki Gergely

  Légy tudatos a tested érdekében is!
  Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a testbe kerülő anyagokat ellenőrizhetik, kikérhetik orvosuktól a leírásokat, minőségbiztosítási kritériumokat. Hölgyeim, kérdezzenek, és válasszák a legjobb minőséget még akkor is, ha drágább!  – „Minden páciensemet tájékoztatom a beavatkozások jó hatásáról és a lehetséges kockázatokról. Mindenről tudnia kell, ami a testét és így a lelkét is érinti!” – vallja dr. Pataki Gergely.

  Fő a minőség és a mértéktartás
  Az elmúlt években sok elrettentő esettel találkoztunk a szépségiparban, hiszen szépségkirálynőként, plasztikai sebészként rengeteg információ és tapasztalat birtokosai lettünk. Hallottunk szilikonolajjal töltött gyulladt ajkakról, láttunk károsodást kiszakadt nem plasztikai sebész által beültetett implantátumoktól, olvastunk defektjavító spray-vel felpumpált popsikról. Egyetlen testünk van, és nagyon körültekintően kell vele bánnunk! A mértéktartás is nagyon fontos, a plasztikai sebészettel nem szabad túlzásba esni, a természetes és nem a túldimenzionált formák elérése fontos, még a modell-világban sem.

   

  Kép forrása: orvostudakozo.hu, borsonline.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon