MENÜ
 • Csak belőve bírta a forgatásokat Jockey

  A Dallas rosszfiúja bevallotta: annak idején nem csak alkoholizált, de kábszer függő is volt. Elmondása szerint csak a drog segített neki oldani a forgatás feszültségét.

  Larry Hagman már többször mesélt arról, hogy a nyolcvanas években a forgatások ideje alatt öt-hat üveg pezsgőt is legurított egy nap. A Dallas legfurmányosabb figuráját alakító színész most elárulta, hogy azért gyakran becsúszott egy kis kokain, sőt, még LSD-vel is fűszerezte a szürke hétköznapokat.

  “Általában reggel kilencre értembe a forgatásra, és este kilenckor végeztem. Azalatt megittam vagy öt üveg pezsgőt, és pár pohár whiskey is lecsúszott, de sosem voltam részeg. Azért ittam, mert megállás nélkül dolgoztunk, sorra vettük fel a jeleneteket, alig tartottunk szüneteket, és valamivel oldanom kellett a bennem felgyülemlett feszültséget. Az LSD-től és a kokaintól viszont boldog voltam, és jobban beleéltem magam a szerepembe. Sokkal jobb formában voltam bedrogozva, mint tiszta fejjel, és nem éreztem annyira a nyomást sem” – vallotta be a hollywoodi veterán a The Sun napilapnak adott interjújában, majd hozzátette:

  “Négyszer-ötször is LSD-hez nyúltam. Sosem volt elég. Elmúltak tőle a szorongásaim, és hatalmas önbizalommal álltam a kamera elé. Semmit nem csinálnék másképpen. Ha elölről kezdhetném, ugyanígy élnék.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon