MENÜ
 • Csak a testünkön keresztül!

  Nem adja oda felhőkarcoló-építésre telkét az idős kínai házaspár.

  Láttátok a Fel! (Up!) című animációs filmet? Nekem Niu Csuang-enről és Csang Csung-jünről egyből Carl Fredricksen bácsi jutott eszembe, aki idős koráig éldegélt házában, amely köré, ahogy telt az idő, egy egész felhőkarcolóváros épült. Valahogy így érezheti magát most a kínai házaspár is, akik azonban nem túl valószínű, hogy happy enddel fogják zárni történetüket. Ez ugyanis nem egy rajzfilm, hanem a kegyetlen kínai valóság.

   A probléma abból ered, hogy ingatlanfejlesztők természetesen már jó ideje szemet vetettek a telekre, azonban az éltes korú házaspár a felkínált árért nem hajlandó megválni tőle. Állításuk szerint a felét kapnák meg a jogos összegnek, így aztán egyszerűen nem éri meg nekik. Pedig a felvásárlók igyekeznek mindent megtenni, hogy kiszorítsák őket az épületből.

  Például víz és villany már egyáltalán nincs az ingatlanon, a párnak pedig szintén nincs gyakorlatilag semmilyen vagyona. A Csaocsuang városában zajló izgalomnak nem tudni mikor lesz vége. “Sokszor próbáltunk a befektetőkkel tárgyalni, de a telkünk piaci értékének csak a felét hajlandók kifizetni kárpótlásul, így nem mozdulunk.” – nyilatkozták egy kínai lapnak. Pedig előbb-utóbb valakinek be kell adni a derekát és nem valószínű, hogy azok a dúsgazdag befektetők lesznek.

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon