MENÜ
 • Csajozó pilóta miatt zuhant le a repülő

  A kapitány egy fiatal hölgy miatt hagyta magára másodpilótáit a viharban, a katasztrófa pedig bekövetkezett...

  A fekete doboz elárulta: a kapitány épp nem volt a pilótafülkében, amikor a gép trópusi viharba került. Kilenc perccel a vészhelyzet kialakulása előtt elhagyta az irányítópultot, hogy pihenjen. A heves vihar közepette a két másodpilóta elvesztette uralmát a gép felett.

  A 37 éves David Robert és a 32 éves Pierre-Cedric Bonin 2900 és 6500 órát töltött már a levegőben, de képtelenek voltak egyenesbe hozni a gépet. A vihar ide-oda dobálta a repülőt, ezért kétségbeesetten hívták a kapitányt, az azonban eddig ismeretlen okokból nem reagált erre.

  Marc Dubois csak kis idő elteltével tért vissza a pilótafülkébe. Azt, hogy mi tartotta fel, máig nem árulta el. A most nyilvánosságra került információk szerint azonban a lezuhant gép fedélzetén volt egy szabadságát töltő Air France stewardess is. Veronique Gaignard állítólag titkos nyaralásra indult a kapitánnyal együtt. A gép egyébként Rio de Janeiro-ból Párizsba, a szerelmesek városába tartott.

  A fekete doboz információi szerint a viharban a szél erejét mérő műszerek befagytak, a pilóták pedig nem vették észre, hogy a gép átbukott, és elvesztette egyensúlyát. Zuhanni kezdtek, de a másodpilóták csak annyit mondtak az utasoknak, hogy kapcsolják be a biztonsági öveket. A menetrend szerinti Air France járat csaknem 200 kilométer per órás sebességgel az Atlanti óceánba csapódott. A fedélzetén lévő emberek, 32 ország 228 utasa meghalt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon