MENÜ
 • Cristofel szép nagy darab lesz

  "Nem félek semmitől, mert a célom vezérel, az pedig nem más, hogy én legyek a legszebb, és én nézzek ki a legjobban. Attól sem félek, hogy a szervezetemnek bármi baja is eshetne, mert ezzel egy gond van, hogy én makk egészséges vagyok."

  Ahogy múlnak a hónapok a Való Világ vége óta, az egykori villalakóknak egyre kevésbé sikerül abból a hírnévből megélni, nem árt kicsit másra is rákapcsolni. Így tesz most a mi kubai kedvencünk, Cristofel is, aki testének látványos átalakításán dolgozik. Nemrég tetoválást csináltatott magára, mostantól pedig valami egészen másfajta anyaggal fogja szúrni magát. Mire véget ér a nyár, szeretne kétszer ekkora férfipéldány lenni és a gyúrás mellé szerinte ehhez a leghatékonyabb eszköz egy kis szteroidbomba.

  “Nem félek semmitől, mert a célom vezérel, az pedig nem más, hogy én legyek a legszebb, és én nézzek ki a legjobban. Attól sem félek, hogy a szervezetemnek bármi baja is eshetne, mert ezzel egy gond van, hogy én makk egészséges vagyok. Tudom, hogy illegális az egész, de engem az nem érdekel. Ha pisztolyt fognak a fejemhez, akkor sem árulom el, honnan szereztem a cuccot.” – úgy gondoljuk ez talán kommentárt sem igényel.

  “Nem évekig tolja ezeket a szereket valaki, hanem csak csinál egy pörgető és egy levezető kúrát, utána kihagy. Mindez nagyon károsan hat a szervezetre, orvosi indikáció nélküli gyógyszerhasználatnak hívják, aminek rengeteg mellékhatása és szövődménye van. Veseműködés-zavarttól a mellékvesekéreg-elégtelenségig rengeteg egészségkárosító hatása van” – tette hozzá egy szakember. Cristofelnek talán érdemes lenne meghallgatnia pár jóakaró tanácsot is ezzel kapcsolatban, mielőtt ész nélkül lőni kezdi magát. Vagy legalább a az interneten körülnézhetne, vannak ott is nagyon hatásos képek olyan férfiakról, akik szteroiddal lőtték magukat a szép test elérése érdekében.

  Zárásként pedig álljon itt egy februári videó, amelyen még Laci beszélgetett a sráccal és akkori “barátnőjével”.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon