MENÜ
 • Cristofel százezerért vetkőzik

  A volt villalakó saját elmondása szerint borsos fizetést kap vetkőzőszámaiért.

  Cristofel, ha tehetné, élete végégig haknizásból élne, ugyanis könnyű munkával szép summát zsebel be estéről estére. Önálló show-jába még a vetkőzés is belefér.

  “Úgy gondolom, hogy a VV-sek közül én vagyok a legjobb, már közel hatvan fellépésem volt a valóságshow óta. Bár nem én nyertem meg a játékot, szerintem jobban keresek, mint Attila, mert sokoldalúbb vagyok – fogalmazott szerényen a kubai macsó. – Elénekelem a dalomat, táncolok, vetkőzöm, és műsort is vezetek.”

  Ezen felül lánybúcsúkra is szokták hívni, ahol szétszedik a csajok. Persze szolgáltatásaiba csak az éneklés és a vetkőzés tartozik bele, semmi több, amiért 85 ezer forintot kér.

  “Nagyon jól keresek ezeken az estéken, a pluszpénzekkel együtt, amit elöl és hátul dugnak a nadrágomba, összejön egy százas is. Mindent azért nem szoktam megmutatni, de így is meg vannak elégedve velem. Nem mondom, hogy szuper testem van, mert mostanában nincs időm gyúrni, de a szexepilem azért még megvan.”

  Persze ez még nem minden: szülinapokra és gyerekekhez is hívják, ahol vetkőzés helyett például mesélnie kell, ezzel csak ötvenezret kaszál.

  Cristofel elárulta, hogy egy BMW-t vásárolna a haknikon összevetkőzött pénzből – amennyiben sikerül megszereznie a vezetői engedélyét.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon