MENÜ
 • Cristofel rosszul lett a szteroidoktól

  A kubai macsó azt hitte, hogy pillanatok alatt izompacsirtává változtatja az illegális szer, ehelyett vesefájdalom és zsírpárnák vártak rá.

  A RTL Klub valóságshowjában feltűnt Cristofel talán még önmagát is felülmúlta legutóbbi akciójával: három hete szúrja magát naponta illegálisan beszerzett szteroidokkal, de izmok helyett zsírpárnák jelentek még, nem kis fájdalommal karöltve. Természetesen az egykori villalakónak a fejében meg sem fordult, hogy abbahagyja a szteroid-kúrát, esetleg csak más készítményre vált. Hiszen, amit elhatározott, azt véghez is viszi.

  „Jól haladok a szálkásodással, bár nem olyan tempóban, mint ahogy ígérték, és a testem sem úgy fogadta az injekciókat, ahogy vártam – mesélte a popkarrierről álmodozó fiú. – A bicepszeimen már látszik, hogy volt valami értelme a szteroidkúrának, de a hasamon a kockák helyett inkább egy kis zsírpárna jelent meg. Emiatt egyelőre nem aggódom, szerintem azért került oda, mert nem figyeltem oda eléggé arra, mit zabálok, úgyhogy csak változtatnom kell a táplálkozásomon.

  Igen, bizonyára a táplálkozás a probléma. Bár úgy tűnik, Cristofelt kevésbé érdekli, hogy az életével játszik, és továbbra is lövi magát az illegális szerrel. Kevés sikerrel.

  „Mostanában hideg a tenyerem és a talpam, a vesém is szúr, meg negyedóránként pisilnem kell, amióta szúrom magam, nem értem, mi okozza ezt, mert eddig makkegészségesnek hittem magam – sorolta a korábban vetkőzős műsoraival címlapokra került villalakó. – Akitől vettem a szteroidokat, ugyanezt használta, de nála nem voltak ilyen tünetek. A múltkor annyira rosszul lettem, hogy orvost kellett hívni. Ő azt javasolta, hogy hagyjam abba a szer használatát, mert kórház lesz a vége. Most azon gondolkodom, hogy másfajta készítményre váltok, mert végig akarom vinni a tervem, és még nagyobb izmokat akarok – fogadkozott Cristofel. Csak remélhetjük, hogy grandiózus terve sikerrel jár.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon