MENÜ
 • Cristofel nem hagyja békén Veronikát

  A ValóVilág macsója nem tud belenyugodni a szakítása: szeretné visszaszerezni Veronikát.

  Ez egy kicsit merész kívánságnak hangzik azok után, hogy a fiú korábban egy heves vita közben többször is kezet emelt volt párjára. Veronika természetesen hallani sem akar a fiúról.

  – Nem értem, Cristofel mit gondol, nem fogok neki megbocsátani, akkor sem, ha ajándékokkal halmoz el – kezdte Veronika. – Legutóbb egy gyémántgyűrűvel a kezében állt a lakásom portaszolgálatán, és arra kért, legyek a felesége. Természetesen nemet mondtam, sőt a gyűrűt is otthagytam a portán, végül úgy döntöttem, hogy inkább visszaküldöm neki, mielőtt azt hiszi, hogy boldogan hordom az ujjamon. Hát nem így van, engem nem lehet ékszerekkel lekenyerezni, nagyon fáj, amit Cristofel tett, és nem fogok megbocsátani neki. Ráadásul ma már arra is rájöttem, hogy mire ment ki ez az egész lánykérősdi.

  Elárulta, hogy szerinte Cristofel ezzel a meglepő húzással a feljelentést szerette volna megúszni. A kikosarazás után azonban Veronika új kapcsolatát is sikerült tönkretennie, mert felhívta a lány új párját, Márkot, hogy ők ketten titokban még mindig találkozgatnak. Végül Márk szakított Veronikával.

  Cristofel nem tagadja, hogy figyelmeztette Veronika új fiúját, véleménye szerint azonban Veronika nem játszik vele fair játékot.

  „Ki akartam békülni vele, valóban így van. De csak azért, mert ő is ezt akarta, aztán utána már fel sem hívott. Én meg úgy éreztem, kötelességem figyelmeztetni Márkot. Szerintem nem fair, amit Veronika csinál, de most már nem is érdekel”.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon