MENÜ
 • Cristofel klipjén ráncolja szemöldökét az ország

  Sikeresnek sikeres – elárasztják a Facebook üzenőfalakat Cristofel klipjének linkjei. Zsófi rágógumijának méltó vetélytársa akadt.

  Cristofel a ValóVilág 5 „kubai bikája“ múlt héten megajándékozott minket első videóklipjével, melyben többek között tippeket kapunk, hogyan szedjünk fel tizenéveseket a Deák-téren. Ilyenkor válik nyilvánvalóvá miért jó a társadalomnak, hogy a sorra egymást követő valóságshow-k kitermelik azokat a celebeket, akik önszántukból és mégis tudtukon kívül csinálnak hülyét magukból az ország szeme láttára.

  Cristofel a legzsiványabb oldalát mutatja az összetett produkcióban, ellopja egy lány bőröndjét, beleiszik egy gyanutlan ember sörébe, és lefröcsköli vízzel a medence szélén napozó lányokat. Mindezt kíséri fülbemászó de megkérdőjelezhető dallamokkal és kurjongatásokkal.

  Cristofel már a klip megjelenése előtt belekezdett a dal promótálásba, előzetes ajánlójából kiderült, hogy a dalban „van sok ‚mivanöcsém‘ és van sok refrén is“. Ezzel tulajdonképpen abszolút nem túlzott.

  “Most törtem fel ezzel. Az éneklésem nagyon jó lett, úgy gondolom. Ez egy dance dal, a nyárról szól, a szép lányokról. Gyönyörű kocsik vannak a videóban, két Merci és egy Lexus és persze jómagam. Ha sokan nézik és a rádióban is leadják, akkor csinálunk még zenét, amit már spanyolul akarok énekelni. Én nagyon jól énekelek benne és nagyon jók a csajok.” – nyilatkozott a Velvetnek.

  VV Péter bár csalódott volt, hogy nem hívták meg a medencés partira, de már most lényegesebben kiforrottnak tartja Cristofel művészetét, mint Zsófi Rágógumiját.

  Cristofel tényleg komolyan gondolta a dolgot, bármilyen meglepő is, sőt a klipet egy imidzsváltás fontos részeként tartja számon. „Eddig sok probléma volt velem, inkább a rossz dolgok jöttek, asszonyverés meg ezek a felfújt dolgok, de én ezzel a vidám életmóddal akarok feltörni. Mondhatjuk, hogy megjavultam. Nagy jövőt akarok diktálni magamnak, nem akarok elveszni.“

  A videót a youtubeon több mint hatszázezren látták egy hét alatt, és hatszor annyian szavazták le, mint ahány embernek tetszett.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon