MENÜ
 • Conchita Wurst minden évben örülne Ausztráliának az Eurovízión

  A 2014-es nyertes teljes mértékben támogatja őket.

  A semmiből előbukkanó sztár és egyben a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese – az osztrák, aki sokak szerint Kim Kardashian és Jézus különös elegye – azt akarja, hogy Ausztrália állandó versenyző lehessen az évente megrendezett versenyen. Conchita Wurst az ABC 774 Melbourne rádiócsatornáján fejezte ki a támogatását. Az énekesnő egy Adelaide-ben tartott LMBTQ fesztivál miatt látogatott el Ausztráliába.

  “Azt gondolom, hogy csak alapvető és szükséges,” mondta az állomásnak.

  conchitaausztralia

  Ausztrália – bár a lehető legtávolabb van Európától – 2015-ben debütált az Eurovízión, az Australian Idol korábbi nyertesét, Guy Sebastiant eljuttatva a világ elé, ahol ötödik helyezést sikerült elérnie. Az ország belépését a versenybe heves viták kísérték, miután a szervezők kihirdették, hogy rendkívüli eseményként vendégül látják Ausztráliát.

  Bár bizonytalan, hogy a verseny szervezőire olyan nagy hatása lenne, Conchita egyértelműen kifejezte az ötlet támogatását: “Teljes mértékben mellettetek állok,” mondta.

  Történjék bármi, semmi sem állhat Ausztrália útjába, ha a Föld bolygó legnagyobb dalversenye iránt érzett szerelméről szó. A Melbourni Egyetemen például arra is van lehetőség, hogy felvegye valaki választható kurzusként.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő