MENÜ
 • Compact Disco a Félszigeten

  Aki a fesztiválszezon végére sem bír majd betelni velük, Marosvásárhelyen is megcsodálhatja a srácokat!

  Végre hivatalosan is megvannak a Félsziget Fesztivál 2012-es első infói nevekkel, időponttal, jegyárakkal. Románia legnagyobb fesztiváljának tizedik kiadása augusztus 23-26. között, az eddig is megszokottnak számító nyár végi időpontban kerül megrendezésre. A Marosvásárhely és Marosszentgyörgy határán, a Maros partján zajló fesztiválra augusztus elsejéig 100 RON-ért lehet bérletet váltani négy felejthetetlen napra, és 40 RON-ba kerülnek a napijegyek.

  „A Félsziget fesztivál tizedik kiadását együtt szeretnénk ünnepelni azokkal, akikkel az elmúlt években együtt buliztunk Erdély legnagyobb rendezvényén – ezért döntöttünk úgy, hogy mindenki számára hozzáférhető jegyárakat szabunk meg, hogy az esetleges anyagi nehézségek se állhassanak a közös ünneplés útjába” – nyilatkozta Bodor László fesztiváligazgató. „A jegyárak csökkentése természetesen nem jelenti azt, hogy csökkenne a színvonal, idén is változatos, több nagy sztárt, de romániai és magyarországi előadókat is szép számmal felvonultató programmal várjuk vendégeinket. Szintén a hűséges rajongóinknak üzenünk azzal is, hogy több olyan előadót is meghívtunk, aki az elmúlt években felejthetetlen fellépésekkel járult hozzá a fesztivál sikeréhez” – tette hozzá.

  A visszatérő sztárok között lesz a német André Tanneberger, az ATB néven ismert trance-óriás, aki korábban már kétszer töltötte meg csordultig az Arénát önfeledten táncoló rajongókkal. A német Josh Gallahan fellépése is az elektronikus zenei programot erősíti a Félszigeten. Továbbá fellépnek még: a francia Babylon Circu, az immigrantski raggamuffin nemzetközi válogatottja, a Rotfront, illetve  a nemzetközi underground színtér egyik nagy kultuszzenekarának számító New Model Army.

  Természetesen a magyar zenekarokról sem feledkezett meg a Félsziget: elsőként a fesztiválon idén először koncertező, az Eurovíziós dalfesztivál idei kiadásán Magyarországot képviselő Compact Disco zenekart jelentették be.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon