MENÜ
 • Collin Farrel túl lazán élt

  Az amerikai színészt biztos nem tennénk be egy olyan csapatba, amelynek mondjuk az lenne a feladata, hogy a kisiskolások körében népszerűsítse az egészséges életmódot.

  Az amerikai színészt biztos nem tennénk be egy olyan csapatba, amelynek mondjuk az lenne a feladata, hogy a kisiskolások körében népszerűsítse az egészséges életmódot. Collin ugyanis azt állítja, hogy egy drogok és alkohol nélküli élet “k***a unalmas.” Pedig nagyon össze kellett szednie magát mostanság, mert az élete szépen lassan kezdett összedőlni.

  Úgyhogy erőt vett magán, és fokról fokra összeszedte magát. A cigarettáról való leszokása például igen emlékezetesre sikerült, még szakító levelet is írt. A szerekről való lejövetel már nehezebb dió volt. “Annyi hidat égettem fel a filmiparban, hogy már szinte senki nem volt hajlandó megbeszélést szervezni velem.”

  Annak ellenére, hogy az új, káros anyagoktól mentes életet közel sem találja olyan szórakoztatónak, azért mégsem inog meg. “Nagyon jól eszek, rengeteg zöld teát iszom és kib***ott sok vitamint.” – fogalmazott a sztár a maga nemes egyszerűségével.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon