MENÜ
 • Clooney szomorúan őszinte

  George Clooney sok generáció számára megunhatatlan. Tipikusan az a férfi színész, aki ötvenévesen is ugyanúgy tud álompasija lenni egy vele egy idős hölgynek, mint egy tizenéves lánynak. De egy ilyen elragadó férfinek sem fenékig telfej az élete. Nézzük mit nyilatkozott Clooney élete sötét pontjairól!

  Clooney legutóbbi interjújában megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott az alkohollal és drogokkal kapcsolatos viszonyáról, alvási zavarairól és arról, hogy milyen magányosak is éjszakái.

  Mint kiderült, Clooney nem csak a reklámokban veti meg a Martinit: “Néha sokat iszom. Szeretek inni, és voltak idők az életemben, mikor áthágtam egy határt, és semmi ok nélkül hajnalig buliztam. De ennyivel vége is volt a dolognak. Sosem voltak problémáim az alkohollal. Nem vagyok nagy drogos sem, egyáltalán nem.”

  Bár szerencsére az itallal nincsenek gondok, az alvással már annál inkább: “Miután kikapcsolom a tévét, mindig el kell kezdenem gondolkodnom, képekkel van tele a fejem és nagyon nehéz elaludnom. Képes vagyok ilyenkor ellazulni. Kérdés nélkül, éjszakánként ötször ébredek fel.”

  A pénz pedig valóban nem boldogít, legalábbis a magányt biztosan nem lehet elűzni vele, még akkor sem, ha te vagy a világ egyik leghíresebb színésze:

  “Mindenki hazudik, aki azt állítja, hogy nem szokott néha magányos lenni. A legmagányosabbbá az ember a legtöbb emberrel teli helyeken tud válni: elmész egy helyre és a lehető legkisebb kesztyűtartóban találod magad, mert azt távol tart mindnekitől és a végén nem élvezel semmit sem úgy, mint mások. Határtalan mennyiségben voltam már egyedül rossz párkapcsolatokban: nincs ennél izolálóbb dolog.”

  Lájk, ha te Clooneyval vagy! Vagy vele lennél, hogy ne legyen magányos!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon