MENÜ
 • Claudia VOLT élménye

  A TV2 műsorvezetője életében először látogatott el zenei fesztiválra, de hamar ráérzett a hangulatra.

  Liptai Claudia fesztiválszűzként érkezett a hűség városába, de azóta igazi VOLT-ozó lett belőle. Barátnőjével utazott Sopronba, a változatos koncertek sokasága csábította a rendezvényre. Nem csalódott: élvezi a szerepet, hogy fesztiválozó lehet.

  “Sopront imádom, szerintem nagyszerű város, és mivel eddig soha életemben nem vettem részt hasonló rendezvényen, úgy döntöttem, a 20. jubileum alkalmával kipróbálom. Elsősorban a Faith No More zenekar koncertje vonzott, de tervezem, hogy megnézem Ákost és a Quimbit is – mesélte Claudia.

  Az árusokat is meglátogatta, és nagyon tetszik neki a nyüzsgés, a vérbeli fesztiválhangulat.

  “Mindenhol jókedvű fiatalok vannak, jó zenék, és az sem zavar, hogy kicsit nagyobb a por, egyszerűen magával ragadott ez az egész”.

  Liptai Claudián kívül még számos más zenész és híresség is ellátogatott a VOLT-ra. Gönczi Gábor zenekarával, a Smileval kísérik azokat a tehetséges fiatalokat, akik a közönség szavazatai alapján esélyesek arra, hogy elnyerjék a VOLT hangja címet, így egész héten vendégei a rendezvénynek. Csütörtökön a Faith No More-koncerten ott volt a Hooligans együttesből Tóth Tibi, valamint Kozma Orsi és férje, a Neo együttes dobosa is.

  További jó fesztiválozás mindenkinek!

  Forrás: Blikk

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai