MENÜ
 • Claudia kislánya miatt szakított párjával

  A sors kettejük közé állt: Liptai Claudia szerelme, Péter nem találta meg az összhangot a műsorvezető lányával, Pankával.

  A TV2 sztárja egy éve azt hitte, megtalálta az igazit. A körülmények nem voltak éppen ideálisak, hiszen a férfinek felesége volt, aki második születendő gyermeküket várta, szembe kellett nézniük a külvilág ítélkezésével. Mégis szerelmük kiállta a próbát: Claudia boldogabbnak tűnt, mint valaha. Az összeköltözéssel sem vártak sokat, sokan már az esküvőről pusmogtak. A pletykák szerint a szerelem még mindig nem múlt el, mégis különváltak a pár útjai.

  “Nagyon sokat változott a kapcsolatunk. Sokkal jobban megismertem a lányomat. (…) Az anyánál és a gyereknél kisebb egység nincsen. Az örökre marad. De természetesen ott van az apa és mindenki más. Nem veszek el senkitől semmilyen szerepet, de ez a legtutibb, a legbiztosabb. Ameddig élek, az anyukája leszek, és felelősséggel tartozom érte.” – beszélt nemrég Claudia a lányával való kapcsolatáról Till Attila Propaganda című műsorában. Akkor még nem sejtette, hogy nemsokára Panka boldogságát kell majd a sajátja elé helyeznie.

  “Sokáig úgy tűnt, semmi sem szakíthatja szét Claut és Pétert – mesélte Liptai egyik jó barátja. – Tökéletes összhangban éltek, nagyon egymásra hangolódtak érzelmileg. Claudia Péter gyermekeinek is berendezett magánál egy kuckót, volt, hogy akár egy nagy család, ötösben mentek kikapcsolódni, szórakozni. Idővel azonban kiderült: Claudia szerelme és a lánya, Panka között nem harmonikus a kapcsolat.”

  Nem voltak nagy viták, de a műsorvezetőnő érezte: ez hosszú távon egyiküknek sem lesz jó. Így meghozta a nehéz döntést, és az értelemmel írta felül az érzelmeket. Kicsit talán mindketten belehaltak, de ahogy a közhely tartja, az élet megy tovább.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon