MENÜ
 • Ciki: Tűzoltóknak kellett kimenteniük a hintába szorult tinit

  Három tűzoltóautó és egy tucat tűzoltó érkezett ki ahhoz a londoni játszótérhez, ahol a kínos baleset történt. Egy fiatal lány ugyanis újra gyereknek érezte magát, ám a hinta nem az ő méretéhez igazodott, így sikeresen beleszorult.

  A brit tinilány egy londoni játszótér hintája fogságába esett, ugyanis jól látható módon az eszköz nem rá lett méretezve. Természetesen okozott ez némi kellemetlen – és valószínűleg felejthetetlen – pillanatot a lánynak.

  “Kezét az arca elé tette, rendkívül zavarban volt, hogy ott van az egész családja, és még filmezik is, miközben próbálják kiszabadítani” – mesélte egy szemtanú a Daily Mailnek.

  Egy csapat tűzoltó szabadította ki a lányt a szorult helyzetből

  A tűzoltók körülbelül 15 perc alatt tudták csak kiszabadítani a lányt, aki szerencsére nem sérült meg a meglehetősen szokatlan balesetben. A bejelentés szombat este 6-kor jött, a tűzoltók pedig tényleg komolyan vették a helyzetet. A szóvivő azt mondta, sosem tudják előre, mivel szembesülnek a helyszínen, ezért mentek ki ennyien.

  Ez még mind semmi azokhoz az igazán kínos sztorikhoz képest, amikről korábban írtunk, pl. a kínai állatkert, ahol kutyákat próbáltak vadállatoknak álcázni, de természetesen hamar lebuktak, vagy amikor tévedésből lebontották egy nyaralásról hazatérő család házát, illetve ott van még a szerencsétlen lány története, aki fél éven át saját bátyjával járt, úgy, hogy nem is tudott róla…

  (Kép/forrás: Daily Mail)

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten