MENÜ
 • Ciki műhiba: napi kétszer borotválhatja orrát

  Egy brit férfi szépészeti beavatkozása nem várt következményekkel járt. A középkorú férfi orrán kellett bőrátültetést végezni, csakhogy a transzplantált bőrrel különös komplikációk adódtak...

  Andrew Leslie egy bizarr baleset következtében vesztette el orrcimpájának egy részét. A 40 éves férfinek bátyja harapott bele az orrába, amikor egy iszogatás alkalmával sikerült kissé berúgniuk.

  Lesile orrát hosszú időn keresztül próbálták helyrehozni az orvosok, három műtétet végeztek el rajta, mire egy, a fejéből számázó bőr darabbal sikerült kipótolni a hiányzó részt. A rémálom azonban ezután következett, ugyanis Leslie orrán szőr növekedett, ráadásul igencsak gyorsan. Kkiderültm hogy a szőrtüszők bizony aktívak maradtak a transzplantált bőrdarabban.

  leslie

  Napi kétszer kell szőrtelenítenie ahhoz, hogy ne látszódjon

  “Naponta kétszer kell borotválnom az orrom hegyét. Tudom, hogy ez mókásan hangzik, de egyáltalán nem azt. Nem elég, hogy egy csúnya heg van az arcom, de még gusztustalan is a szőr miatt” – nyilatkozta elkeseredetten a férfi. Az orvosok sem tudnak jelenleg segíteni Leslie-n. Az egyik doktor azzal próbálta megnyugtatni, hogy elképzelhető, hogy idővel kikopik a szőr az orrából. Azonban egy másik doktor azt tanácsolta neki, gondolkozzon el a lézeres szőrtelenítésen.

  Mindenesetre, ez egy újabb jó példa arra, miért kell vigyáznunk a piával… A túlzott alkoholfogyasztás akár életveszélyes lehet, hiszen volt már olyan eset, hogy valaki részegen a vonatsíneket tartotta kényelmes alvóhelynek. Ráadásul egy érdekes kutatás bebizonyította, hogy külsőnknek sem tesz túl jót, ha túlzásba visszük az italozást.

  (Forrás/kép: The Sun)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon