MENÜ
 • Ciki: beszakadt a túlsúlyos nő akatt a gyermekvasút

  Akkor szánta rá magát a drasztikus fogyókúrára egy kövér hölgyemény, amikor roppant kínos módon a gyermekvasút egyik vagonját sikerült "kinyírnia"...

  A kétgyermekes, harmincas anyuka, akinek túlsúlya alatt összetört egy vonat, az eset előtt rengeteget zabált: pizza, csipsz és csoki minden mennyiségben jöhetett, ráadásul mindezt megdobta rendszeres alkoholfogyasztással is.

  “Bár zavart a súlyom a mozgásban, de nem foglalkoztam vele. Vagyis próbálkoztam különböző diétákkal, de a jojó effektus miatt mindig visszahíztam. Így ment egészen 2010-ig, amikor egy családi vakáción olyan megaláztatásban volt részem, ami miatt elkezdtem fogyókúrázni.” – magyarázta a mára már óriási átalakuláson keresztülment asszony.

  kover

  Előtte – utána

  “Devonban nyaraltunk, amikor egy kisvonat egyik vagonja összetört alattam, amikor a három éves kisfiammal felszálltunk rá egy körre” – elevenítette fel élete legszörnyűbb pillanatait Kerry Hill, aki ezután tudatos fogyókúrába kezdett és ma már 12 mérettel kisebb ruhákban mosolyogva próbál erőt sugározni sorstársainak.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon