MENÜ
 • Cigi és smár a One Direction énekesétől

  Kedves lányok! Sajnáljuk, hogy elrontjuk a napotokat (heteteket?) de rossz hírünk van: Zayn Malik most már biztosan elkelt!

  A One Direction talán legszexibb tagja publikusan is felvállalta szerelmét, Perrie Edwards-ot, a Little Mix egyik tagját. Az énekes és énekesnő egy scooteren egyensúlyozva mutatta meg a sajtónak: ők már együtt vannak!

  A két fiatal a szemtanúk szerint teljesen odavan egymásért: “Nagyon szép búcsú volt. Ölelkeztek, bújtak egymáshoz és a scooteren szórakoztak, míg várták, hogy az autó megérkezzen Zaynért. Nyilvánvaló, hogy teljesen oda vannak egymásért!”

  “Mindketten kételkednek abban, hogy működhet-e a dolog a popsztárokat érő nagy nyomás miatt, de úgy döntöttek, hogy szeretik egymást annyira, hogy megpróbálják. Hónapokat töltöttek ismerkedéssel, hogy biztosak legyenek egymásban!”

  A búcsú pillanata pedig eljött. Míg a paparazzik leleplezték a pletykát, melyet mindenki sejtett – mi itt írtunk róla –  Zayn egy cigit szívva elindult az autó felé, mely a repülőtérre vitte őt, hogy elutazhasson Amerikába – erről pedig itt írtunk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon